Hur man får Nobelpriset!

AlfredNobel2Jaha, nu vet jag hur man får Nobelpriset!

– Var envis och ge dig inte trots att alla skrattar åt dig och anser du är helt galen. När du själv anser dig galen, fortsätt ändå.

-Gissa, och hoppas du gissar rätt för det tar minst 5-20 år att inse om du gissat rätt. En del inser det aldrig. Fortsätt gissa, för om miljarder människor gissar så får i alla fall någon rätt.

– Våga göra misstag. Om och om igen tills du gör det rätta misstaget & inse att det är det rätta. Gör inte om samma misstag, utan gör hela tiden nya så kanske det blir rätt in the end. Fortsätt sedan med det ”rätta misstaget” och sprid det till andra för att se om de tycker det är det ”rätta misstaget”. Då kanske det är det?

– Tro på dig själv! Om du inte gör det, så se till att någon annan gör det åt dig eller så får du se till att något/någon annat/annan ”piskar eller morotar” dig framåt.

– Marknadsför dig! Sitter du i urskogen och ”löser världsliga problem och dricker rödvin var kväll” så är ju det bra men du får inget Nobelpris.

Hmm, sitter och funderar på vilka misstag jag inte gjort. Gissar trots allt att det är ganska många kvar. Får väl fortsätta och fundera ett tag till men å andra sidan skiter jag personligen i Nobelpriset så…
http://www.svt.se/vetenskapens-varld/se-program/del-33-5

Annonser
Det här inlägget postades i Egna tankar/ Own thoughts. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s